10 نکته طلایی در مورد خرما


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 4 ارديبهشت 1393
بازدید : 229
نویسنده : MOHAMMAD MOGHERI
10 نکته طلایی در مورد خرما
خرما دارای قند زیادی است. در واقع حدود70 درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد، 25 درصد قند آن ساکاروز و 50 درصد آن گلوکز است.

10 Golden Note about dates
Dates contain a lot of sugar. In fact, about 70 percent carbohydrates constitute 25% of the sugars sucrose and 50% glucose.
Dates are rich in calcium, phosphorus, magnesium and vitamins that are essential for ensuring the health and very helpful. Because dates are high in iron, eating 15 grams a day to ensure we can meet the requirement of iron and iron-deficiency anemia, or complications of the device to be removed.
Dates can replace sugar, the sugar and jam. A wet dates, dry dates are 20 calories and 15 calories when eating is the body's energy supply. Especially considering having natural sugar palm Rabbi of high nutritional value and is a good alternative to sugar.
10 Golden Note about dates
• Try to drink tea instead of sugar and dates of use.
• cooking and confectionery, as well as dates instead of sugar you use.
• athletes due to high activity, the dates can be nourishing Sranhay use.
• Dates for reducing blood lipids effective.
• Dates consumption can reduce the risk of tooth decay. Palm extracts prevent microbial growth cause tooth decay, reduces the risk of this complication.
• Dates contain a lot of sugar. In fact, about 70 percent carbohydrates constitute 25% of the sugars sucrose and 50% glucose.
• To improve the performance of palm fiber in the digestive system, digestion and elimination of food is good.
• People who have diabetes should be less than the fruit.
• sleep and relax before you sleep with a number of dates and a glass of warm milk to drink.
To help prevent cancer of the digestive system, appetizer, improves digestive function, help maintain a healthy nervous system, effective in the prevention and treatment of diseases such as iron deficiency, anemia and blood lipids.
* To inform others please leave your Ashrak this post *
خرما سرشار از كلسيم، فسفر، منيزيم و ويتامين ها بوده كه براي تأمين سلامتي بدن بسيار مفيد و ضروري مي باشند. چون آهن خرما زياد است، با خوردن 15 گرم آن روزانه ميتوان رفع نيازمندي از جهت تأمين آهن بدن نمود و كم خوني يا عوارض ناشي از كمبود آهن را به اين وسيله برطرف كرد.
خرما را می‌توان جایگزین قند، شکر و مربا کرد. یک عدد خرمای مرطوب 20 کالری و یک خرمای خشک 15 کالری دارد که با خوردن آن انرژی بدن تامین می‌شود. به خصوص خرمای ربی با توجه به دارابودن قند طبیعی از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و جایگزین مناسبی برای قند است.
10 نکته طلایی در مورد خرما
• سعی کنید به جای قند و شکر از خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید.
• در آشپزی و شیرینی‌پزی نیز به جای شکر می‌توانید از خرما استفاده کنید.
• ورزشکاران به علت فعالیت زیاد، می‌توانند از عصرانه‌ای مقوی که با خرما باشد استفاده کنند.
• خرما برای کاهش چربی‌های خون موثر است.
• با مصرف خرما می‌توان احتمال ابتلا به پوسیدگی دندان را کاهش داد. عصاره خرما با جلوگیری از رشد میکروب عامل پوسیدگی دندان، احتمال ابتلا به این عارضه را کاهش می‌دهد.
• خرما دارای قند زیادی است. در واقع حدود70 درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد، 25 درصد قند آن ساکاروز و 50 درصد آن گلوکز است.
• فیبر موجود در خرما برای بهبود عملکرد سیستم گوارش و هضم و دفع مواد غذایی مفید است.
• کسانی که بیماری قند دارند باید کمتر از این میوه استفاده کنند.
• برای خواب راحت و با آرامش می‌توانید قبل از خواب یک عدد خرما و یک لیوان شیر گرم میل کنید.
کمک به جلوگیری از سرطان سیستم گوارش، اشتها آور، بهبود دهنده عملکرد دستگاه گوارش، کمک به حفظ سلامت دستگاه عصبی، موثر در پیشگیری و درمان بیماری های همچون فقر آهن، کم خونی و چربی خون.
*برای اطلاع رسانی به دیگران لطفا شما نیز این پسُت را به اشراک بگذارید*
Photo: ‎10 نکته طلایی در مورد خرما
خرما دارای قند زیادی است. در واقع حدود70 درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد، 25 درصد قند آن ساکاروز و 50 درصد آن گلوکز است.

10 Golden Note about dates
Dates contain a lot of sugar. In fact, about 70 percent carbohydrates constitute 25% of the sugars sucrose and 50% glucose.
Dates are rich in calcium, phosphorus, magnesium and vitamins that are essential for ensuring the health and very helpful. Because dates are high in iron, eating 15 grams a day to ensure we can meet the requirement of iron and iron-deficiency anemia, or complications of the device to be removed.
Dates can replace sugar, the sugar and jam. A wet dates, dry dates are 20 calories and 15 calories when eating is the body's energy supply. Especially considering having natural sugar palm Rabbi of high nutritional value and is a good alternative to sugar.
10 Golden Note about dates
• Try to drink tea instead of sugar and dates of use.
• cooking and confectionery, as well as dates instead of sugar you use.
• athletes due to high activity, the dates can be nourishing Sranhay use.
• Dates for reducing blood lipids effective.
• Dates consumption can reduce the risk of tooth decay. Palm extracts prevent microbial growth cause tooth decay, reduces the risk of this complication.
• Dates contain a lot of sugar. In fact, about 70 percent carbohydrates constitute 25% of the sugars sucrose and 50% glucose.
• To improve the performance of palm fiber in the digestive system, digestion and elimination of food is good.
• People who have diabetes should be less than the fruit.
• sleep and relax before you sleep with a number of dates and a glass of warm milk to drink.
To help prevent cancer of the digestive system, appetizer, improves digestive function, help maintain a healthy nervous system, effective in the prevention and treatment of diseases such as iron deficiency, anemia and blood lipids.
* To inform others please leave your Ashrak this post *
خرما سرشار از كلسيم، فسفر، منيزيم و ويتامين ها بوده كه براي تأمين سلامتي بدن بسيار مفيد و ضروري مي باشند. چون آهن خرما زياد است، با خوردن 15 گرم آن روزانه ميتوان رفع نيازمندي از جهت تأمين آهن بدن نمود و كم خوني يا عوارض ناشي از كمبود آهن را به اين وسيله برطرف كرد.
خرما را می‌توان جایگزین قند، شکر و مربا کرد. یک عدد خرمای مرطوب 20 کالری و یک خرمای خشک 15 کالری دارد که با خوردن آن انرژی بدن تامین می‌شود. به خصوص خرمای ربی با توجه به دارابودن قند طبیعی از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و جایگزین مناسبی برای قند است.
10 نکته طلایی در مورد خرما
• سعی کنید به جای قند و شکر از خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید.
• در آشپزی و شیرینی‌پزی نیز به جای شکر می‌توانید از خرما استفاده کنید.
• ورزشکاران به علت فعالیت زیاد، می‌توانند از عصرانه‌ای مقوی که با خرما باشد استفاده کنند.
• خرما برای کاهش چربی‌های خون موثر است.
• با مصرف خرما می‌توان احتمال ابتلا به پوسیدگی دندان را کاهش داد. عصاره خرما با جلوگیری از رشد میکروب عامل پوسیدگی دندان، احتمال ابتلا به این عارضه را کاهش می‌دهد.
• خرما دارای قند زیادی است. در واقع حدود70 درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد، 25 درصد قند آن ساکاروز و 50 درصد آن گلوکز است.
• فیبر موجود در خرما برای بهبود عملکرد سیستم گوارش و هضم و دفع مواد غذایی مفید است.
• کسانی که بیماری قند دارند باید کمتر از این میوه استفاده کنند.
• برای خواب راحت و با آرامش می‌توانید قبل از خواب یک عدد خرما و یک لیوان شیر گرم میل کنید.
کمک به جلوگیری از سرطان سیستم گوارش، اشتها آور، بهبود دهنده عملکرد دستگاه گوارش، کمک به حفظ سلامت دستگاه عصبی، موثر در پیشگیری و درمان بیماری های همچون فقر آهن، کم خونی و چربی خون.
*برای اطلاع رسانی به دیگران لطفا شما نیز این پسُت را به اشراک بگذارید*‎
 



مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نعمت است نه فاجعه رفتن کسی که لایق نیست .............

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان عمومي و ورزشي و علمي و آدرس msahand.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com