در آشپزی مراکشی از ادویه جات برای افزایش طعم غذاها استفاده می شود و چیزی به غیر از عطر گرم ادویه جات هنگامی که درب ظروف تاجین را باز می کنید از یک غذا به مشام نمی رسد.
مواد لازم برای سالاد مراکشی:
پرتقال درشت (با پوست) =۶ عدد (۲ کیلوگرم)
تربچه درشت= ۱۰ عدد
پیاز قرمز متوسط= ۱ عدد
زیتون سیاه بدون هسته= ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای سس سالاد مراکشی:
سیر تازه درشت= ۱ عدد
پودر پاپریکا= ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین= ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه= ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون بکر= ۲ قاشق سوپخوری
شکر= ۱/۴ قاشق چایخوری
چاشنی سالاد= ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه سالاد مراکشی:
پرتقالها را شسته و کاملاً پوست کنده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش میدهیم. تربچه ها را شسته و همانند پرتقالها به صورت حلقه حلقه درمیآوریم. پیاز را پوست کنده و به صورت حلقههای نازک برش میدهیم. برای چیدمان مواد باید یک حلقه تربچه و یک حلقه پرتقال به صورت یک در میان در ظرف مورد نظر گذاشته و روی آن پیازها را ریخته و زیتون را نیز روی آن پخش میکنیم و در آخر تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و روی سالاد میریزیم. این سالاد را میتوانید همراه با مرغ و یا ماهی نیز میل نمایید.